Ínyenc vagy, egészségesen étkeznél, de nem szeretnél lemondani az ételek változatos ízvilágáról?  Diétázni szeretnél és olyan ételekre vágysz, ami teljes értékű és kompromisszumok nélkül fogyaszthatod? Valamilyen ételérzékenységben, vagy cukorbetegségben szenvedsz ?

A GreenSpoon szolgáltatása a megoldás számodra. Különleges és változatos ízvilágú ételeink a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, konyhánk teljes mértékben glutén-, cukor, és laktózmentes, továbbá kiemelt figyelmet fordítunk ételeink alacsony kalóriatartalmára is. Célunk, hogy házhoz szállított ételeinkkel a mindennapok rohanó világában egy különleges élményt szerezzünk minden partnerünknek, hiszen nálunk az ételkészítés kihívás, elhivatottság és küldetés.

Engedjétek meg, hogy magamról is nyilatkozzak néhány szóban. Nevem Romsics Kornélia, három  gyermek édesanyja vagyok. Egy nagyon  nehéz betegséggel való küzdelem késztetett arra, hogy életmódom és étrendem radikális megváltoztatásával  segítsem elő gyógyulásomat. Rádöbbentem arra, hogy  a régi mondás, miszerint „Az vagy amit megeszel! ”  nem csak üres frázis. Sokan fel sem fogják milyen mértékben befolyásolják az egészségi állapotukat a táplálkozási szokásaink.

Életvitelem megváltoztatása  először csak  napi rutin volt, később a hivatásom lett.  Megnyitottam az üzletem Kulináris néven, ahol a számtalan terméket kínálok  ételallergiában szenvedőknek, cukorbetegeknek, diétázni vágyóknak, vagy akár ínyenceknek, akik étrendjükben az egészség tudatos táplálkozás mellett tették le a voksukat. Nem volt könnyű feladat átállni és új, másképpen működő alapanyagokkal dolgozni úgy, hogy az eddig megszokott ízvilágunktól alig eltérő eredményt kapjunk.  Volt , hogy másodjára sikerült, volt, hogy a kukában landolt, teszteltünk, kipróbáltunk, újrapróbáltunk, megtanultuk és sikerült! Határozottan állíthatom, megdöntve a reform táplálkozás körül kialakult téves sztereotípiát, az étel, ami egészséges nem feltétlenül rossz ! SŐT! Elsőként  gyermekeim igazolták vissza ezt, amire különösen büszke vagyok. Úgy érzem tehát, hogy itt az ideje tapasztalataimat, nemcsak családom, hanem  mások szolgálatába állítani , ezért úgy döntöttem, konyhát nyitok , ahol glutén-, laktóz- és cukormentes étrendet kínálok minden kedves partneremnek !

Kiknek vagyunk jó választás?

  • Azoknak akik valamilyen ételallergiában, intoleranciában szenvednek. Mert HIVATALOS GLUTÉNMENTES konyha vagyunk. És az úgynevezett „fehér méreg” vagyis a finomított cukrokat is teljesen kerüljük. Ezen felül nem használunk tartósítószereket,nem használunk mesterséges édesítőszereket,mesterséges szinezékeket.
  • Azoknak akik szeretnének hasznos tápanyagokat bevinni étkezéssel a szervetükbe és nem üres kalóriákat.
  • Azoknak akik szeretnének pár felesleges kilótól megszabadulni,de nem tudják hogyan tegyék.
  • Azoknak akiknek elege van a „rizscsirke „ kombinációból.
  • Azoknak akik cukorbetegségben szenvednek.
  • Azoknak akik szeretnének egészségesen étkezni.